Hur det känns?

Jag tog min spruta i onsdags och jag kan säga att jag sov mindre bra den natten. Vaknade flera gånger av att jag låg på vänsterarmen som var riktigt öm. På morgonen när  klockorna ringde och jag skulle sträcka ut armen för att slå av alarmet gjorde det riktigt ont och eftersom jag har 2 klockor och snoozar flera gånger så fick jag verkligen känna det. För övrigt har jag inte känt nånting.

Imorgon blir det en hektisk dag, jag ska hjälpa Git att flytta samtidigt som Anton har innebandymatch i Sandviken som borde vara klar vid 13. Mellan 15-17 ska han på kalas och däremellan måste han äta. Undrar just när jag ska hinna flytta? Som tur är har Anton en supersnäll storebror Marcus som är ledig och ställer upp. Var är då pappan? Jo, han ska spela biljard på Interpool hela helgen.

Men som sagts tidigare, allt löser sig 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *