Fick en stöt

Anton spelade innebandymatch mot Alba på Jernvallen igår. Det blev vinst med 4-2, dom spelade riktigt bra. Skyndade hem med Anton så han fick följa med Macke till stan för att äta Donken och titta på Sara när hon spelade match.

Malin följde med mig till flyttande Git. Lastbilen var fullastad när vi kom så vi åkte vidare till ”nya” stället. Hon gjorde ett lägenhetsbyte och dom hade kommit överens om att torka ur skåp, skura badrum men strunta i fönster och inte vara så noga med golven. Vi städade ur Gits skåp ordentligt när vi plockade ur. Jag vet inte hur denna människa kan tycka att hon städat för vi fick börja med att städa och då menar jag STÄDA!

Jag skulle sätta upp en lampa i taket så vi såg nånting när vi höll på och vet inte hur det gick till men jag fick i alla fall en rejäl stöt. Riktigt obehagligt och jag blev alldeles skakig och säger

– Kommer jag att dö nu?
– Nej, då skulle du redan gjort det, säger Git och Kärran

Jag överlevde 😛

Imorse var Anton och jag på plats vid Kastvallen kl 9:00. Hockeymatch mot Huge där det blev vinst med 18-2, Anton var utespelare idag och gjorde 6 mål.

Malin har gått på Köpis hela dagen med Frida, jag lämnade Anton hos Erik B och åkte till Git och fortsatte städa. Nu känner jag mig helt slut men ska ändå ta och göra ett ryck i tvättstugan innan jag ska göra lite pannakakor och skjutsa Malin på fotbollsträning.

Så var den helgen förbi…….

0 reaktioner på ”Fick en stöt”

  1. Jag är så otroligt glad över att du finns i mitt liv, vilken entusiasm vid skurningen 🙂 och skickar även en kram till Tecka att han stod ut med mig….. puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *