Inne eller ute

Solen sken från klarblå himmel imorse och jag kände att det var lite typiskt med tanke på att fotokursen var igår. Jag menar hur kul är det att fota när allt är vitt och grått?

Jag har haft ont i huvét i flera dagar nu och jag tror att det har med förkylningen att göra.

Tex och Anton åkte iväg på hockeymatch i Tierp och jag gick ner i tvättstugan. Manglade, strök och tvättade… men efter en stund kände jag att inte kan jag väl stå här när det är så fint väder ute. Ringde Git och vi gick på en lugn prommis. Vi hade kommit överens om att vi inte skulle runa och det gjorde vi inte heller. Det var jätteskönt ute men fy vilka tunga steg det var idag. Vi gick förbi Tempo och köpte minibaguetter, gick hem och smockade i oss 3 var 😮 Så mycket var den prommisen värd.

mb

Imorgon är en annan dag!

3 reaktioner på ”Inne eller ute”

  1. Ja, idag var det nog vinterns vackraste dag med blå himmel, sol och ingen vind. Och bara ett par grader kallt. Helt underbart med en promenad.
    Kram mamma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *