Magdalena Graaf

Jag känner mig lite lack på Magdalena Graaf. Hon är min enda chans till att jag skulle kunna styra mer över mitt liv. Hon har fortfarande inte plingat på min dörr, kastat fram en blombukett och gett mig en stor fet check. Jag bara undrar – Varför? Varför kommer hon aldrig till mig? Hon är jättevälkommen hem till mig! Jag kanske ska skicka en inbjudan.

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Just nu känner jag mig urless på att jobba. Egentligen är jag väl inte less på att jobba men att kliva upp tidigt på morgonen och komma hem sent på eftermiddagen. Detta sker dessutom 5 av 7 dagar på en vecka.

Jag skulle lätt kunna fylla mina lediga dagar. Städa, promenera, tvätta, laga mat 😮 , shoppa, springa på skönhetssalonger…. Problemet är väl att jag skulle tröttna om alla mina kompisar jobbar varje dag så Magda får nog åka hem till dom oxå. Vi kan göra en gemensam gruppinbjudan. Vad då? Ett lotteri? men lite måste hon väl kunna bestämma.

Drömma kan man alltid göra, inte för att jag tror mina drömmar kommer att uppfyllas men jag slutar aldrig att hoppas på att Magda kommer en dag….

2 reaktioner på ”Magdalena Graaf”

  1. Jaa, om hon kommer skicka henne till mig också, så kan vi göra allt det där skojliga tillsammas för då om nått borde det väl finnas tid för att träffas… Du menar väl inte att man måste vara med i lotteriet också 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.