Ångra

Ibland blir jag så trött på mig själv, varför ska jag ta på mig saker som jag egentligen inte vill, bara för att andra inte vill.

Jag syftar på mitt ordförandeskap i samfällighetsföreningen. Det har legat över mig i evigheter att jag ska kalla till möte och nu har jag äntligen gjort det och ikväll äger mitt första möte som ordförande in. Jag känner mig tryggare i rollen som sekreterare vilket jag kan utan och innan men det här ska väl oxå gå bra.

s

Först ska jag susa iväg på utvecklingssamtal med Malin och sen ska jag färga fransar och bryn inför min kosmetiska ögontatuering på lördag. Jag har bokat tid för övre- och nedre eyeliner på Karisma Spa i Sandviken. Jag har gjort det förr så jag vet hur det känns, både att göra det och att ha det. Nice! Tyvärr bleks det med tiden men denna gång ska jag göra lite mer och skarpare.

Kosmetisk tatuering används för att förbättra/förstärka dina ögonbryn eller eyeliner. Under åren har permanent makeup kommit att bli allt vanligare och tekniken enklare och smidigare.
Vi kan på ett snabbt och effektivt sätt markera och framhäva varje persons naturliga skönhet och korrigera konturer och linjer. Meningen med just kosmetisk tatuering är att den ska vara väldigt naturlig. Nålen går inte lika djupt ner i huden och orsakar inte ärrvävnad som vid traditionell tatuering. Pigmenteringen bleknar därför efter hand och hållbarheten är 3-5 år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *