Skärpning

Idag var det dags för nytt fotbollsmöte. Mailen med kallelsen gick till Tex så jag frågade säkert 2 ggr om det var 18:30 på Åbyvallen idag. JA! fick jag till svar båda gångerna.

Tog bilen dit eftersom jag bestämt mig för att gå en prommis med Git efter mötet.

Idag stod det verkligen massor av bilar utanför och jag rusade in…. och där sitter typ 40 unga grabbar. Det blev knäpptyst och alla tvärstirrade på mig. Jag måste ha sett ut som en idiot. Ni vet när man förväntar sig att se en massa kända ansikten och känner inte igen nån, allt blev bara fel och vad tror ni jag hasplar ur mig?

-Oj då, här ska nog inte jag vara!

Väl utanför började jag skratta för mig själv. Kände mig verkligen som ett fån. Jag ringde Tex och frågade igen om mötet verkligen var 18:30 idag. JA! På Åbyvallen? JA! Han gick i alla fall och läste mailet och kom fram till att det var på Farmechuset.

Drog iväg i ett jehu och kände mig jättestressad över att jag skulle komma försent men jag förklarade vad som hänt så dom fick sig ett gott skratt. Det var ju liksom inte min stil, jag brukar ha full koll och läsa mina mail och hålla ordning på plats och tid 😛

Åkte sen till Git och gick från parkeringen in till hennes soffa och en kaffekopp. Vad är det för fel? Här klagar man över hur man ser ut och att byxorna spänner och sen sätter man sig i soffan för att man varken har ork eller lust att gå.

Ska vi satsa på Beach 2012 eller skärpa till oss?

1 reaktion på ”Skärpning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.