Inte kul

Jag hatar verkligen att vakna med den förbannade huvudvärken. Det var länge sen nu, eller det känns som om det var längesen och bara för att man säger det så kommer den. Blä!

Har i alla fall lärt mig att det är bättre att kliva upp och peta i sig tabletterna som känns som om dom skulle vara lika stora som plommon när man sväljer. Dom vill gärna fastna halvvägs trots att jag sväljer ner dom med en söndertuggad hårdbrödbit.

Igår blev både hockey- och innebandyträningen inställd. Hockeycupen som Anton skulle spela på Sportis idag är inställd pga. takrasrisk. Malin har innebandymatch i Storvik och där är inte hallen stängd så vi ska strax åka dit.

Ska det här vara min kompis? Iprenmannen och jag liksom 😕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *