Tv-shop Ab Circle pro

 

Jag tycker det är skittråkigt att träna, pest faktiskt men jag vill heller inte se ut som jag gör. Vaknade tidigt denna söndagmorgon och kände mig faktiskt pigg och utvilad. Så tidigt att nyhetsmorgon inte börjat så jag fastnade vid Tv-shop och Ab Circle Pro, ser himla smidigt och lätt ut. Ja och enligt reklamen räcker det med 3 minuter 😮 om dagen… tror ni jag skulle ge 3 minuter om dagen till att använda den? Hmm, ja i 3 dagar kanske, sen står den väl där och dammar igen som alla andra grejor.

Reklam ljuger väl aldrig och det här resultatet ser väl bra ut?

Undrar bara hur lång tid det tar, säkert mer än 3 dagar och då är det ju ingen idé 😛

Bilder från Tv-shop

3 reaktioner på ”Tv-shop Ab Circle pro”

  1. Nä vi skiter i den där grejen Ewa o satsar på lite dans istället jag hoppas att Amalia kommer igång snart då du får du svinga på rumpan ändå 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *