Sportlov

Så är sportlovet här och alla fick sova imorse utom jag. Det gick ändå bra att kliva upp och nu är det bara en dag kvar så är det min tur att vara ledig.

Jag packade vinterkläderna för att kunna gå lunchprommen men det blev bara korta rundan idag. Snön blåste rätt i ansiktet och det var inte plogat efter vägarna. Jag hade full sjå att hålla mig på banan.

Anton tycker det känns som att det är helg.

-Hmm, men inte jag.

-Nä men det är ju för att du har jobbat.

-Ja det är ju det.

Det känns som om dom flesta i min omgivning tycker att livet är pisstråkigt nu, även jag. Undrar varför? Det är ljusare på dagarna och det är ändå mars fast man inte kan tro det. Snön vräker ner och det blåser som sjutton. Jag tror det är för att man stått ut med det mörka, kalla, trista, tråkiga i nästan ett halvår. Finns liksom ingen ork kvar….

Kände man så här som barn?

Jag säger som mamma alltid säger -Det har jag inget minne av 😛

1 reaktion på ”Sportlov”

  1. Jag erkänner jag är ”skitpessig” nu orkar ingenting har börjat få funderingar på -ska det va så här nu, blir det ingen vår o sommar,är det en ny istid vi går emot…….. 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.