Golfarm

Jag har under ganska lång tid haft ont i min högerarm men senaste veckorna har inte alls varit bra. Det värker i armen fast jag inte gör nåt. Jag ringde naprapat Josefin och fick en tid igår em. Hon konstaterade att jag har golfarm 😮 inte tennisarm utan golfarm. Ha, Ha! Töntigt ord men OK, det får väl heta så då. Hon knådade och knäckte lite men jag ska dit igen nästa vecka.

Golfarmbåge är en inflammation i muskelfästen på insidan av armen strax ovanför eller under armbågen. Inflammationen kan orsakas av att du överansträngt musklerna med ensidigt upprepade rörelser, exempelvis vid datorarbete. Otippat?!?!

Tur att jag ska vara ledig i 2 dagar så jag får vila min arm lite 😉

2 reaktioner på ”Golfarm”

  1. Inte äns med ett ”lätt”(kroppsmässigt) arbete ska man tydligen klara sig mot sånt här… det hade varit bättre Ewa om du satsat på att bli sugbilschaufför 8)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *