Early morning

Igår kväll ringde Git mig och frågade om jag kom ihåg att jag skulle hämta henne imorse?! VA? Nej, det hade jag glömt och jag ville väl inte komma ihåg det 😛 Hade jag verkligen lovat det? Åh vad jag ångrade mig….

Klockan ringde bra mycket tidigare än den brukar och jag slog på den men den fortsatte bara ringa. Jag tryckte på alla knappar och den fortsatta. Den tystnade, det gick en stund och den började igen. Jag tryckte och tryckte men till slut insåg min trötta hjärna att det var mobilen som ringde. Den låg på golvet så det tog en stund innan jag hittade den och fattade varför klockan aldrig slutade ringa trots att jag stängde av den hela tiden. Jag hade inte ens ställt klockan så det var ju inte så konstigt.

Git skulle nämligen med tåget till Stockholm så jag hade lovat att skjutsa henne vilket jag gjorde. Precis när vi är på väg att svänga ut på Riks80 skriker människan -Men gud, biljetterna! Jag har inte med mig tågbiljetterna! Det var bara att ratta om och åka tillbaka 😀 Ungefär som om Git skulle ha så mycket att tänka på va? Låt mig tänka…. Jag ska åka tåg, vad är det viktigaste att ha med? Jo just ja, biljetterna!

Hello!

Så fick vi oss ett gott skratt denna tidiga onsdagsmorgon.

w

1 reaktion på ”Early morning”

  1. Hahahahaha, nä visst ser du jag har ju inget att tänka på hmmm nu ska vi se ensam med 3 ungar som ska i väg åtminstånde 2 för 1 ligger hemma o är sjuk (har hon mat o fika så det räcker under dagen) typ så vad är väl en liten biljett i ett sådant samanhang 😛 , Tusen tack för skjutsen Ewa 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *