Förvånansvärt

Idag hade Anton fotbollsträning mellan 4 och 5 så huset var tomt när jag kom hem.

Jag stoppade ipodlurarna i öronen, gick ner i tvättstugan, plockade ur tvättmaskin, hängde tvätt, startade tumlaren, stoppade i en ny maskin och strök lite.

Sen lagade jag mat 😮 ja det händer inte ofta men jag tyckte det var ganska nice ändå. Nu måste jag erkänna att jag inte gjorde den mest avancerade maten men ändå. Pommes, kött och korv 😀

Plockade ur diskmaskinen, dukade och precis när Tex och Anton klev in genom dörren var maten klar.

Tex tyckte det var riktigt trevligt att sätta sig vid ett dukat bord, han är inte direkt van vid det.

d

Nu har jag funderat en stund och kommit på varför jag tyckte om att laga maten. Jag gjorde det utan att nån hänger över axeln på mig och påpekar allt jag gör. Ha, Ha, det är faktiskt så. De få gånger jag börjar med maten hänger Tex över axeln eller så ska han promt fara runt och röra i nån kastrull. Till slut frågar jag om det är han eller jag som lagar maten. Han tar över och jag går därifrån….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.