Tattoo today

Idag har jag gjort det, tatuerat min eyeliner. Jag fick lägga mig på en skön säng med lite embla på ögonen sen körde hon igång. Kändes som om hela ögonlocket studsade och sen pirrade det lite konstigt. Det var bara en känsla, det hoppade och studsade inte. Nu är ögonen lite svullna och det svider.

Det ser jättesvart ut men om några dagar kommer överskottsfärgen att lossna så det ser mer naturligt ut. I en vecka måste jag undvika vatten i ögonen. Lite jobbigt men vill man vara fin…

Den 7 maj ska jag på återbesök. Om det behöver fyllas i eller om jag vill ha lite mer färg så lägger hon i det då.

Det kostade 3 500 kr och det bleks med tiden så jag skulle tippa på att jag vill fylla på om 3-4 år igen.

2 reaktioner på ”Tattoo today”

  1. Men snälla människa, måste vara billigare att köpa kajal än att utstå något sådant, men lär väl erkänna att det blev bra 8)

  2. Mitt sitter än… men lite blekare så klart, läpparna har håll de med. Ska jag göra det igen så blir det nog läpparna först då jag i hemlighet drömmer om restylane men är rädd för att få tutt-Linda från Big Brother läpper, så tatuering it is 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *