Min lilla grå

Idag har jag lämnat in min fina nytvättade, fulltankade Yaris på Toyota. Tex tyckte han skulle fjäska lite eftersom han ska spela biljard hela helgen så han piffade min bil igår 😉

Då jag fått en kallelse från Toyota om att min bil är en av dom som gasen kan hänga sig på fick jag lämna den på koll vilket jag gjorde imorse och hämtade den vid lunch. Vet inte om det var fel på den för dom justerar alla bilar som kommer in. Kändes bra att gå därifrån och inte betala en krona.

Jag ska inte klaga men jag måste säga att ögonen är ”trötta”. Svullna och lite svidiga, tur att det bara var halvdag idag 🙂

pk

1 reaktion på ”Min lilla grå”

  1. ja det har väl aldrig hänt att man får något gratis på Toyota 😛 var rädd om dina ögon Ewa vi skippar väl träningen idag då

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *