Färglös

I min garderob finns det kläder, inte så otippat va?

Det finns svarta tröjor, svarta klänningar, svarta byxor, svarta koftor, ja det finns hur mycket svarta kläder som helst. Har man en jäkla tur kan man hitta nåt vitt eller grått.

Mitt hår är nästan svart, jag brukar ha svarta naglar men nu är dom faktiskt turkosa 🙄

Jag har tröttnat på mitt nästan svarta hår så imorgon ska jag gå till frissan. Förhoppningsvis ska hon få det lite mer brunt. Fortfarande mörkt men inte SÅ mörkt.

Idag provade jag en blus, ja jag provade en ceriseaktig blus. Jag brukar tycka att det är jobbigt med skjortor och blusar för det känns som om jag inte kan röra mig men den här var stretchig. Inte min stil egentligen men det är väl aldrig försent att ändra stil.

Jag känner mig färglös och tråkig, har sett likadan ut i flera år så nu ska det bli ändring. Kommer förmodligen att bli en minimal ändring men hellre lite än ingen alls :mrgreen:

Problemet är inte att jag inte gillar färger för det gör jag men jag trivs inte i det. Varför vet jag inte men om jag smyger in lite färg här och där kanske jag vänjer mig 😉

3 reaktioner på ”Färglös”

  1. Du är skitsnygg i den cerisa skjortan Ewa 😉 så den tycker jag verkligen att du ska inhandla och medans du ändå håller på släng in den gröna med för modellen på skjorta var bra på dig 😀

  2. Jag har också nästan bara svarta kläder. Trivs bäst i den färgen.
    Du har väl ärvt det också från mig.
    Kram mamma

  3. köp en rosa blus,det skulle passa dig och lite guldslingor skulle göra ditt ansikte mer mjukare//Hälsningar din nära släkting som tycker du har världens bästa pojkvän. Det vill säga min fantastiska bror som är bäst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.