Nöjd

Så har jag varit hos Lotta och fått lite färg i håret. Jag är nöjd, det är fortfarande mörkt men inte kallsvart. Det blev lite varmare. Eftersom mitt hår var så himla mörkt måste jag vänta lite så nästa gång får jag lägga en nyans till.

Syns inte speciellt mycket på bild och svårt var det att knäppa men så här ser jag ut nu 😛

Malin har varit i Stockholm 3 dagar men sin kompis Frida och hennes mamma & mormor. Dom har bott på hotell och shoppat. Hon kom hem med både den ena och det tredje. Shoppingpengar ordnade hon på sitt eget sätt. Smart tjej, frågade både mormor, farmor och pappa så hon fick med sig en hel del 😀

För övrigt är den lilla damen med i tidningen idag. En artikel i sporten om att Valbo F96 vann Påsksmällen.

2 reaktioner på ”Nöjd”

  1. Vaknade precis och var så nyfiken på hur det gick med färgen att jag måste kolla direkt.Kul att du blev nöjd! ska bli roligt att se nyansen live!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *