Stressad

Det är inte ofta jag känner mig stressad men precis före semester gör jag det. Jag har ingen som gör mitt jobb när jag är borta så det gäller att få undan allt man kan så man kan slappna av och njuta av ledigheten. Att det dessutom är kortvecka nästa vecka stressar mig ännu mer.

Imorse var jag helt yr, fick för mig att Malin missat sin tandläkartid. Hjälp! Rusade som en galning fram till kylskåpet och kollade på lappen. 18 juni -Vilket datum är det? Kunde inte tänka klart så jag började riva i almanackan som hade april framme. Efter ett evigt bläddrande hittade jag 18:e och insåg att det är på fredag…. Skönt, då missade hon inte den tiden i alla fall. Vore ju käckt om man missade 2 i rad.

Malin har 3 matcher den här veckan. Igår var det DM match mot Norrham som dom vann med 3-0. Vi ordnar fika till en hemmamatch var under säsongen och igår var det vår tur. Jag bakade chokladrutor i måndags kväll. De andra 2 matcherna spelas imorgon och på fredag. Dirr efter fredagsmatchen ska vi dra kundvagnar på Köpis. Härliga Fredag!

Idag har jag stressat runt på stan med min personal shopper Milla. Jag hittade MASSOR av kläder till mig och barnen och inte blev det dyrt heller 🙂

Nu väntar tvättstugan…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *