Ockelbo

Dagen före dagen fick man besöka Ockelbo 🙂

Inte för att jag skulle delta i några firaraktiviteter för bröllopsparet utan för att se fotboll. Malin spelade mot Åbyggeby – Ockelbo och vann med 8-2. Igår spelade dom DM-match mot Hille och vann med 3-1. Bra där!

Jag förstår att Daniel flyttade från Oklahoma, det ligger verkligen i bushen. Jag fick för mig att matchen började kl 19 men den började 18:30. Jag kom på det strax före Sandviken och blev så irriterad på mig själv att jag tagit fel på tiden. Det kändes som om jag ALDRIG kom fram, det tog evigheter att åka dit men jag hann i alla fall se 10 min på första och givetvis hela andra.

Jag var tvungen att köra genom ”stan” i Ockelbo när vi åkte hem från matchen och det var jättemycket folk ute och flanerade. Stor scen på torget och svenska flaggor hissade. Såg 3 polisbilar 😮

Jag tycker det är kul att det blir kungligt bröllop. Jag måste se hur det vackra paret ser ut och alla andra människor med fina kläder. Fatta vilken värld han hamnat i, från lilla Ockelbo liksom…

Daniel och Viktoria, visst är dom fina!

(bild från Expressen)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *