Måste nr 3 avklarat

Drog till Git och färgade håret, jag på henne och hon på mig. Nån hårfrisörska blir hon aldrig… När hon häft i all färg i håret liksom gnussar hon runt all färg. Bara sliter i håret och jag skriker :mrgreen:  När hon sen ska dra undan mitt långa hår från kinderna drar hon med handskarna full i färg efter kinden. Panik! Vill ju inte vara brunfläckig i hela ansiktet *fniss*

Nu ska jag inte säga att jag är nå bättre. Jo, jag sliter inte i håret utan masserar in det lite mjukt och fint men det var en som hade färg i pannan när vi var klar och det var inte jag 😉

Bilden visar ganska tydligt att vi hade roligt i alla fall 😛

3 reaktioner på ”Måste nr 3 avklarat”

  1. Men nu är det mycke gnäll va!!!! jag som var så mild i handlaget 🙂 och som sagt var vem av oss hade färg på kinden och har fortfarande 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *