Stand by me

Git ville prompt se filmen Stand by Me. Jag vet, den är asgammal och den har väl alla sett 😛 ja, utom Git då.

I söndags kväll offrade jag mig så vi bänkade oss i soffan med en godispåse 😮 och tittade på den sega filmen. Låten är i alla fall bra så när filmen slutade och låten spelades sjöng och dansade vi för fullt här hemma. Som riktiga dårar :mrgreen:

Gick sedan ner och pratade med Alex som stirrade på mig som bara han kan göra, ja ni vet som om ögonen är på väg ut och säger småskrattandes:

-Vad risiga ni är!

Ja, vi är nog risiga men kul har vi 😉

1 reaktion på ”Stand by me”

  1. Iof är filmen asgammal och jag tyckte nog den var ganska bra ändå :mrgreen: och va menar Alex med att vi är risiga, så vackert har nog aldrig den låten blivit sjungen förut 😛 GLAD MIDSOMMAR ALLA VACKRA MÄNNISKOR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *