Snopet

Igår hojade Milla och jag ner till stan på Sommarkväll. Både hon och jag hade läst att ”hemlig gäst” skulle uppträda kl. 8 och att det skulle vara någon av dagens artister, vi tippade på Darin.

Vi hann naturligvis springa i några affärer men jag hade tagit med mig 70 kr!!! och inget VISA!!! Hur tänkte jag då? Jag hittade ett par skor och en tröja och Milla fick betala 😉 Jag ska aldrig mer åka till stan utan VISA-kortet.

Vi köpte oss en mjukglass med chokladdopp och ställde oss på torget för att se och lyssna. Gud vilken jobbig glass att äta, den smälte och rann på hela min hand. Riktigt kladdigt!

Träffade syrran och tjejerna som köade till sockervadden. Tog dom typ 40 min att komma fram…

…men dom fick sin sockervadd till slut

Vi väntade och väntade på att musiken skulle dra igång men helt plötsligt började dom riva scenen. Vi fattade ingenting och gör det fortfarande inte 🙄 Det var riktigt snopet men vi var inte ensamma om det. Det var fler än vi som förväntade sig ett uppträdande.

Vi gick och strosade en stund och sen cyklade vi hem igen.

2 reaktioner på ”Snopet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *