Åby Gård

Igår var det dags för årets Kompiscup på Åbyvallen och dans på Åby Gård.

Git kom på cykeln och vi gjorde sällskap hem till Millas Place. Vi drack en drink och väntade in Pia innan vi åt tacos tillsammans.

Milla, jag, Pia och Git

Karaoken åkte fram och herregud vilka skönsjungande brudar

Vackert!

Vi hade jättekul och skrattade hur mycket som helst. Klockan gick fort och vi fick slita oss för att ta cykeln till Åby Gård.

Fru Hemström var en av alla vi sprang på

Milla uppvaktad av 2 fina killar, Svärd och Alex

Åsa hade åkt ända från Rättvik för att vara med på denna härliga kväll

Milla och jag var väl med och stängde stället. Halv 3 cyklade vi hemåt och Milla fick låna Malins säng. Det var tydligen nästan 900 pers på plats i alla olika åldrar. Träffade flera av Marcus och Alex kompisar som jag inte sett på flera år, dom är sig lik men SÅÅÅ långa. Så kul att se dom igen.

En kanonkväll men idag har inte varit lika bra. Har som väntat mått som ett arsel 😳 16:50 klev jag upp ur soffan och mådde skapligt bra men jag mår väl som jag förtjänar. Eftersom jag vet att jag mår så illa dagen efter händer det inte ofta att jag dricker, typ 2 ggr per år och jag väljer mina tillfällen med omsorg.

Var det då värt att må så dåligt denna gång?? JA DET VAR DET för så kul var det :mrgreen:

2 reaktioner på ”Åby Gård”

  1. Helt underbar kväll 😀 och ja det har varit värt att sitta i soffan idag o softa hahahahaha. jag säger bara IDOL nästa 😛

  2. Hej det var grymt kul,
    våra munnar såg exakt lika ut när vi sjöng så vi måste ha sjungit KLOCKRENT… 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *