Barndomsvän

Idag har jag träffat min barndomsvän Katrin som jag bodde granne med i Järvsta. Hon flyttade till London som ung och blev kvar där. Nu är hon hemma på Sverigebesök och vi bestämde via FB att jag skulle komma till henne idag men när jag åkte dit undrade jag i mitt stilla sinne…. var det idag eller nån annan dag vi bestämt 🙄 Jag åkte i alla fall dit och mötte hennes mamma och yngsta son ute i trädgården.

Hennes mamma såg smått förvånad men glad ut när jag kom och jag hasplade så klart ur mig.

-Är jag här fel dag, var det inte idag? 😮

-Nej, det är imorgon.

-Jaha, är hon inte hemma? Nej men jag kommer tillbaka imorgon.

Jag blev kvar en bra stund och pratade med hennes mamma så Katrin hann komma hem innan jag åkte. Det blev en fika trots att jag tagit fel på dag (typiskt mig). 

Vi kacklade om allt mellan himmel och jord och timmarna gick fort. Jag fick skratta en hel del åt denna roliga tjej 😆

Det var 8 år sedan vi sågs sist men hon är sig lik och det var så roligt att träffa henne igen.

1 reaktion på ”Barndomsvän”

  1. Jättekul att ses! Hoppas pulverkaffet utan mjölk blev bra!?
    Skulle vara roligt att ta en repris och träffa Lena oxå 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.