Nyfriserad

Tänk att varje gång jag ska klippa håret så väntar jag tills det är panik och då vill jag klippa mig NU och inte om en vecka. Varför ska man vänta så länge? Man kan väl ringa när man känner att det är dags…

Idag hade jag en tid på lunchen så jag åkte till Lotta på Drottningsalongen och klippte håret rejält. Inte på längden men jag har så mycket hår så jag klippte ur det en hel del. Hon plattade och stylade håret och jag tyckte att jag var så fin. Tack så mycket och hej då! Öppnar dörren och tror ni inte att hela himlen hade öppnat sig? Så var det med den stylingen 😕 Så typiskt, förra gången jag klippte mig var det samma sak, det vräkte ner.

På kvällen hämtade Nathalie upp mig och vi åkte till Köpis. Hon behövde nya jeans och ville ha lite smakråd. Första paret hon provade blev inhandlade. Jättesnygga så jag var tvungen att köpa ett par oxå 😛

Förutom shoppingen hann vi surra och dricka lite kaffe. Tack för sällskapet 🙂

2 reaktioner på ”Nyfriserad”

  1. då tycker jag vi kommer överens här och nu att du går ut med en regnvarning när du ska klippa dig så vi andra kan klä oss 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *