”Kryddparty”

Fick en inbjuden av Git via FB till ”Kryddparty” vilket egentligen då är något annat. Med tanke på att mina läsare är av varierande ålder så går jag inte in närmare på det men jag tror ni fattar ändå 😉     

När man då sitter där och det står en person och ”demonstrerar” dessa grejor har jag mycket svårt att hålla mig för skratt. Inte på nåt sätt för att det är pinsamt eller så men i min inre syn får jag bilder framför mig och ni kan bara tänka er vad. Herregud! Undrar om jag är konstig? Ja det kanske jag är men det finns oerhört mycket konstiga, krångliga grejor som jag verkligen inte fattar att folk använder och dom tycker jag är konstiga så det går nog på ett ut.

Tydligen både intressant och roligt 😛

Det var just inget som tilltalade mig så är jag tråkig då? Nej jag tycker inte det, jag är nöjd.

Summa summarum fick jag träffa en massa roliga tjejer, damer, tanter eller vad vi nu är. Vi åt god mat och skrattade en massa så tack för ikväll.

2 reaktioner på ””Kryddparty””

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *