Furuvik – Jill Johnson

Imorse vaknade jag utvilad och pigg redan halv 9. Jag är helt övertygad om att det var för att solen sken.

Vi blev en lätt splittrad familj idag då Malin åkte till Söderhamn, Anton till Eric och Tex till Interpool. Jag blev upphämtad av en Punto och färden gick till Furuvik med Git, Anna och Linnea.

Väl framme fanns det typ 0 (noll) parkeringsplatser kvar. Det fanns i och för sig en men det var nåt arsel som parkerat på 2 platser. Gud vad irriterande! Det slutade med att vi blev stoppad av en parkeringsvakt. Vi (eller jag) frågade om det fanns några platser och i samma mening häver jag ur mig -Annars kan du åka över på andra sidan och lappa det där arslet som parkerat på 2 platser. Jag insåg ganska snabbt att han jobbade för Furuvik och inte QPark. Ursäkta! Killen bara skrattade och vi for vidare in på campingen och fick en stor fin plats till lilla punton. Det blev en bit att promenera in till parken men vad gjorde det i detta strålande väder. Vi gick förbi parkeringskillen vinkade och berättade att vi hittat en plats, att solen skiner och vi får en promenad….. Han bara skrattade! Linnea tyckte att vi var SÅ pinsamma 😀

Kolla in himlen!

Vi tittade på en del av djuren

Vid karusellerna var det grymt mycket folk

Medan Anna och Linnea stod i timmeslånga köer satt Git och jag med en kopp kaffe och brownie i solen

Kl 15 tittade vi på Jill Johnson

Jag gillar dom där med Johnson som efternamn, ni vet, Jill och Andreas 😉

Git vann minsann på chokladhjulet och vad väljer hon? Plopp!!!! som inte jag gillar. Ja men Git välj plopp du, gör det. Ja just ja, det var Git som vann och inte jag. Grattis Git!

Det varit en superhärlig dag med mycket skratt 😀

1 reaktion på ”Furuvik – Jill Johnson”

  1. Fan vad vi är pinsamma alltså 😛 men jag tror nog att vi förgyllde den parkeringsvaktens dag faktiskt, men det var en himla härlig dag SOLIGT och varmt och himla gott kaffe var det 🙂 Ewa det är gott med plopp 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *