Prova på – Zumba

Idag var det prova på dag på Valbo FF´s  gym på Farmec. 14,45 var det Zumba och Git och jag bestämde oss för att gå dit. Som vanligt när man inte vet hur det är känns det lite pinigt så vi pejlade läget först. Vi såg framför oss hur alla skulle vara snärtor men ser ni där hade vi fel, jag tillhörde nog den yngre skaran i sällskapet.

Prova på för mig är när dom visar lite och man får prova lite men det här var värsta entimmes svettpasset.

Tack och lov att vi gick latinon i våras för annars hade jag varit helt borta *fniss*

Det var i alla fall jättekul, riktigt svettigt men jättekul. Tro inte att vi hade nåt vatten med oss för vi skulle ju bara prova på. Jo, Git hade vatten men lämnade flaskan i bilen för vi skulle ju som sagt bara prova på. Kan ju var pinigt att komma överpeppad 😀

Tjejen som hade det var full av energi och jag önskar att jag hade åtminstone en tredjedel av den. Enligt henne kan man inte Zumba från start, man måste lära sig det så hon tyckte verkligen att vi skulle komma igen även om vi inte hängde med på allt. Jag har bokat in mig på torsdagspasset så nu jäklar ska det ruskas på rumpan hur fånig jag än ser ut 😛

2 reaktioner på ”Prova på – Zumba”

  1. Jag är helt såld på Zumba 🙂 och tjejen som ledde oss var bara skitbra tycker jag annars kan dom gärna bli lite fåniga men inte denna tjej 😛 Ja men hur pinigt är det inte att lämna grejerna i bilen….. nä vi ska ju bara prova på vi hahahaha. Hmmmm Åsa poldance ska ta ett snack med Ewa jag så får vi se eller kanske bättre att kolla av med Tecka 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *