Synd om barnen

Tänk att mina barn har fått världens dummaste, sämsta mamma.

Anton ropade från sitt rum att han behövde hjälp. Jag gick upp med telefon i örat (Git) och hjälpte honom sätta upp en handduk i fönstret för det speglade sig i tv´n. Nej, han har ingen rullgardin men jag måste köpa en. Jag sa till Git att vänta 2, la ifrån mig luren och hoppade upp på en liten stol. Vinglandes på stolen ropar jag högt -Om jag ramlar ner Git så ring 112.

Git hörde bara ring 112 och blev alldeles nervös och började skrika i luren 😀 Vad är det som händer? *asgarv*

Jag hinner bara slå ner arslet i soffan så kommer Anton ner med handduken och säger att jag är världens sämsta mamma. I samma veva frågar han om han kan få ostkrokar och NEJ det blir inga ostkrokar idag, det är måndag. Då fick jag höra att jag var jättedum och jag var minsann mycket snällare förr. *fniss* måste ha varit i somras när det var lördag hela veckan.

Jag gick upp med en filt istället och satte den så fint och bra i fönstret och då kom världens jubel och då var man helt plötsligt världens bästa mamma 😮

Spelar ingen roll vad jag säger till tonåringen så får hon ur sig världens ramsa -Måste du dampa loss bla bla bla bla

Jag färgade hennes hår och jag vet inte hur jag tänkte. Hon har jordens jättekalufs, verkligen megatjockt, långt hår så jag kom inte så långt med en förpackning. Jag gjorde i alla fall mitt bästa och när hon borstade igenom håret  efteråt säger hon -Du är ju skitbra på det här du morsan 😀

Tur man är bra ibland i alla fall ♥ ♥

 

1 reaktion på ”Synd om barnen”

  1. *asg* ja men fatta där står jag halvnaken i mitt kök o hör -Git ring 112!!!o har ingen hemtelefon, på ca 1 sekund har jag funderat om jag ska lägga på o ringa eller springa till grannen o låna deras telefon för att iaf kunna höra dig!!!!

    Visst är det tur att vi mammor är bra ibland och att de kan ta ut sin frustration på oss också och att vi ÄNDÅ älskar dom 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *