Mördarsniglar till lunch

Imorse lämnade jag bilen på Toyota då det var dags för service. Känns svidigt med tanke på priset 3000 spänn, men OK det kan svida mer om man inte gör det.

Strax före lunch ringde Git och frågade om jag ville luncha med henne. Jag hade i och för sig låda men den kunde väl stå tills imorgon. Vi bestämde att jag skulle komma till hennes jobb.

När jag skulle åka rafsade jag runt i väskan men hittade ingen nyckel, rafsade lite till men hittade den ändå inte. Till slut fick jag plocka ur nästan alla grejor ur väskan (det är inte lite det) 😉 Jag hittade ändå inte nyckeln och började få panik och undra var sjutton jag gjort av den 😮

Ja, just ja, hade ju lämnat bilen på Toyota…. minnet är bra men kort ibland.

Det blev ingen Git-lunch, det blev prommis och låda. Jag tog prommen vid ängarna som är fridfull, inga stora tunga bilar som svischar förbi. Det var varmt och solen sken men jag var tvungen att kolla varje steg jag tog. Det var fullt med äckliga slemmiga mördarsniglar. Dom är hemska, riktigt vidriga och jag fattar inte hur morsan pallar att döda dom, URK!

2 reaktioner på ”Mördarsniglar till lunch”

  1. *asg* jag ser när du tömmer väskan (och ja jag kan gå i god för att där hittar man allt och jag menar ALLT typ gamla karameller osv) och lite pinsamt kommer ihåg att ”fan jag lämnade ju bilen till Toyota” 🙂 Ska vi luncha imorgon då????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *