Val 2010

Vi tog cykeln och hojade ner till skolan. Det känns ganska omodernt att rösta med papperslappar i kuvert men så är det och vi fick rösta i Antons klassrum.

Jag tycker det är struligt med alla lappar och lätt att göra fel. Jag känner mig mer hemma framför datorn och tycker att man borde kunna rösta med e-legitimation. Vi får väl se hur det ser ut om 4 år.

Vi träffade i alla fall en massa bekanta och det är ju alltid kul.

Inne i vallokalen stod jag och Tex bakom varsin skärm bredvid varandra. Jag strulade med mina lappar och gick sedan över till hans skärm men då fick vi en tillsägelse och den var på skarpen. Vi fick absolut inte vara 2 st bakom samma skärm 😮

Herregud! Tror dom att jag skulle tvinga honom att rösta som jag vill eller?

Men visst, regler är regler och dom är till för att följas 🙂

Nu är det bara att vänta och se om resten av svenska folket tycker som jag, hehe.

1 reaktion på ”Val 2010”

  1. nä du Ewa inga jäkla val på datorn heller 😮 det är ju lapparna som är tjusningen lite gammalmodigt så där o höra kvinnorna (?) säga: blå – gul – vit 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *