Istanbul

Jag har fått för mig att jag vill åka till Istanbul en weekend. Larsson är med på det så nu är det väl bara att leta. Man måste passa på innan han ändrar sig 😛

Inte för att jag tror vi kommer iväg i höst. Veckorna bara springer iväg och det känns som om det är nåt varje kväll. Skulle kunna bli en bra majresa.

Någon som varit där?

Anton frågade om jag är ledig på höstlovet och nej jag hade inte tänkt det. Jag har några semesterdagar kvar så jag ska nog fråga om ledigt 2 dagar i alla fall. Kan vara skönt för både mig och barnen.

 

 

1 reaktion på ”Istanbul”

  1. Men weekend i Istanbul dit åker man väl en längre resa eller??? Weekend låter mer Paris, London eller Rom 😛 men för sjutton om herr Larsson har sagt ja så är det bäst att smida medans järnet är varmt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *