Sport, sport, sport och lite skräp

Helgen har mest tillbringats i sporthallar, både varma och kalla.

Igår spelade Anton innebandymatch, vinst.

Imorse tränade Anton hockey. Den var Tex med på, själv låg jag i sängen.

Vid lunch spelade Malin innebandymatch, vinst.

Hem för lite lunch och sen vidare till Skutskär där Anton spelade hockeymatch, vinst.

Dirr till Sportis för att stå i cafeterian vilket gick jättebra ända tills vi stängde. Malin och jag skulle bubba ner sopsäckarna till containern. Uj, vad tung min var…. jag släpade den i gräset men gräset var fruset och hårt.

Inte skitsmart och min säck gick så klart sönder. Malin och jag garvade oavbrutet i säkert 20 minuter. Jag fick panik och visste inte hur jag skulle bete mig. Äckligt som fan alltså. Jag lyckades ändå på nåt sätt få iväg säcken till containern. Jag hade full sjå att köra bilen hem eftersom jag bara kunde hålla i ratten med naglarna. Händerna var ju skitäckliga och jag tvättade dom 3 gånger när jag kom hem.

Som Malin sa: Ett gott skratt förlänger livet 😀

Så, om ni ser en korv och ramlösa i slänten vid sportis så erkänner jag: DET VAR JAG 😛

1 reaktion på ”Sport, sport, sport och lite skräp”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.