Våra vänners liv

Jag gillar svenska filmer och serier och fattar inte att jag har missat Våra vänners liv på SVT. Såg det av en slump i måndags när jag zappade. Tack och lov för SVT Play 🙂 Nu har jag sett 3 avsnitt och ska garanterat se resten. Jag tycker serien är skitbra….. än så länge i alla fall.

Pontus, Mats, Olle och David. Fyra vänner i vått och torrt som känt varandra i evigheter. Fyra vänner i 40-årsåldern som på olika sätt startar om sina liv när de trodde att alla val var gjorda. Huvudrollerna spelas av Gustaf Hammarsten, Shanti Roney, Erik Johansson och Jacob Ericksson.

Pontus (Jacob Ericksson) jobbar på bokförlag, är gift och har en liten dotter. Mats (Gustaf Hammarsten) är sambo och jobbar som reporter på en lokaltidning, i väntan på det riktiga journalistjobbet. Olle (Shanti Roney) är gift och jobbar som lärare. David (Erik Johansson) är singel och driver en antikhandel, vännernas naturliga träffpunkt.

Ett bröllop står för dörren. Mats ska gifta sig med sin Charlotte men är han säker på att det är rätt? Olle och Monika försöker skaffa barn och tvingas ta ett jobbigt och kanske ödesdigert beslut. David får en Ferrari på halsen och en spännande förälskelse tar sin början. Pontus har full koll på balansen mellan jobb och familj, tror han…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.