Snygg ask

Idag var det dags att slipa till bettskenan.

Det första tandläkaren sa var: Hoppas du gillar rosa för den här asken var verkligen ROSA.

Hon stoppade i skenan och jag bet, hon slipade, stoppade i skenan och jag bet…. i säkert en halvtimme. Det blev nog bra till slut. Lite svårt att känna när man sitter så där men det märks nog inatt eller rättare sagt i morgon bitti. Ligger skenan i sängen är det väl mindre bra.

Asken var i alla fall jättefin och priset blev lägre än jag trodde så jag var ganska nöjd när jag gick därifrån. För 2838 kr fick jag den fina asken, bettskenan OCH 8 st tandborstar, inte illa.

Jag åkte vidare till det stora kråkslottet som Git jobbar i, Vallbacksskolan. Vi åt lunch i restaurangen och hann prata av oss lite.

Eftermiddagen var nog en av dom längsta i mitt liv, tiden kröp verkligen fram men som tur var blev klockan till slut 4 och jag fick dra mig hemåt. -Ingen bensin -Ingen spolarvätska

Stannade till på Statoil men tror ni inte att alla andra i den här stan skulle tanka samtidigt som mig??? Har folk verkligen inget bättre för sig 😛

Jag åkte vidare till nästa mack och där var det mindre folk men det är fortfarande ingen personal som kommer fram och frågar om dom ska tanka åt mig. Jag hoppas jag en dag bara kan veva ner ruta och säga -Full tank, tack!

Väl hemma möts jag av denna

Anton och Rasmus har tillsammans gjort ett schema på vad dom ska göra tillsammans.

Punkt 1 – Panfu (redan utfört)

Vad är Panfu? Ja det är en hemsida för barn där man skapar en egen panda som kan chatta med sina vänner, inreda sin koja, spela spel m.m.

Punkt 2 – Bob (redan utfört)

Resten kan ni läsa själva men visst är dom underbara 🙂

 

1 reaktion på ”Snygg ask”

  1. Ja den var verkligen ROSA 😛 men hoppas att din huvudvärk blir bättre nu och tack för en trevlig lunch det behövde jag helt klart då 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.