Aqua Fantasy

Idag var det min dag att kliva av uppdraget som ordförande i föreningen, det kändes riktigt bra. Ett år går ganska fort…

Som så många andra söndagar har vi sett Ensam mamma söker. Riktigt kul att en av mammorna var på Aqua Fantasy, Kusadasi i Turkiet. 2008 var vi där med Fam T/S i 2 veckor, första veckan var Macke och Sara med. Ett fantastiskt hotell med jordens vattenland. Jag var tvungen att titta på bilderna från vår semester där och herregud vad barnen har växt sedan dess 😮

När vi pratar om resor och var vi vill åka är barnen helt eniga om att Aqua var bäst! Det kan nog hända att vi åker dit igen om några år. På tv:n såg jag att vissa rutchkanor var nya så det skulle inte bli helt lika i alla fall 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *