Hur mycket ska man hålla reda på?

Måndag, ny vecka och boxercise.

Arbetsdagen har gått riktigt fort och bra, skönt det. Jag förberedde mig ordentligt inför kvällens pass, VATTEN – VATTEN – VATTEN och några toabesök. Gud vad jobbigt det är att springa på toa.

Boxercisen gick oxå fort och bra men herregud vad jobbigt det var. Man ska tänka på så himla mycket, arsel, mage, armar, handleder och mitt upp i alltihop ska man hinna med att andas. Ja det kan ju vara en fördel för att inte tuppa av men det är väldigt lätt att glömma det. Tur att jag har Git som påminner mig om det 😉 Så här i efterhand var det nog det jag glömde förra gången och därför blev alldeles snurrig.

Jag har tyckt att det gör lite ont i handlederna när man slår men det fick jag svar på idag. Min tanke var väl att man slår lite fel men icke. Jag är svag 😮 Jag har svaga muskler i handlederna. Jaha, men tack för det då.

Men vet ni vad? Enligt instruktören kommer våra arsel att vara så fina till sommaren. Hmm, hur ska det gå till, jag som inte haft ett arsel i hela mitt liv?! Jo, arsel har jag väl haft, ett plattarsel, typ ingen form alls. Flat ass you know 🙂 men jag tror inte att det är lika schlösligt längre.

Ja vi får se hur det här slutar….. kul är det i alla fall och det är väl huvudsaken 🙂

2 reaktioner på ”Hur mycket ska man hålla reda på?”

  1. Hahahahaha enligt instruktören kommer ju arslet att sitta mellan skulderbladen!!!!! 😛 men jag nöjer mig med att den tar sig dit den en gång var typ 3 cm uppåt 😛 men va fan gör man åt magen som ska både krympa och hamna på rätt ställe PUST 🙂

  2. hihi du får ta en bild nu på baken å en till sommaren så får vi se om det blivit en bak då:)
    guu va duktig du är som kommer iväg på träningarna,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *