Valbomaskot

Idag var det då Anton och Edvins tur att var maskotar på Valbos match mot Arboga.

Dom räckte upp i brösthöjd på dessa stora killar men kul tyckte dom att det var. Lite coolt att vara med i omklädningsrummet, på uppvärmning och åka först in på isen vid lineupen. Första perioden fick dom sitta med på bänken och Valbo hann göra 2 mål och naturligvis fick dom sticka ut näven och vara med på målklappen.

Jag hoppas verkligen att jag kommer att vänja mig sakta men säkert genom åren för det går himla fort och smäller ganska bra när dom är så här stora. Innebandy är väl en bra sport? Man sitter i en varm hall och det går lugnt och mjukt till. Undrar just varför inte sonen tycker som jag 😉

I hans värld är hockey världens roligaste, bästa sport.

Anton 2 år

Nej jag tror inte han kommer att ändra sig, jag får nog lära mig att det smäller och hallarna ÄR kalla 😛

5 reaktioner på ”Valbomaskot”

  1. men gud är han bara två år på kortet, såå jäkla gullig. Men det där med att han skulle ändra sig det kan du nog glömma 🙂

  2. Det var helt otroligt att se hur Anton höll på och tränade med klubba och puck varje gång vi hälsade på. Han tröttnade aldrig heller. Det bara small i väggarna.
    Och han var ju så liten när han började.
    Kram mormor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *