Valbomaskot 5


Idag var det då Anton och Edvins tur att var maskotar på Valbos match mot Arboga.

Dom räckte upp i brösthöjd på dessa stora killar men kul tyckte dom att det var. Lite coolt att vara med i omklädningsrummet, på uppvärmning och åka först in på isen vid lineupen. Första perioden fick dom sitta med på bänken och Valbo hann göra 2 mål och naturligvis fick dom sticka ut näven och vara med på målklappen.

Jag hoppas verkligen att jag kommer att vänja mig sakta men säkert genom åren för det går himla fort och smäller ganska bra när dom är så här stora. Innebandy är väl en bra sport? Man sitter i en varm hall och det går lugnt och mjukt till. Undrar just varför inte sonen tycker som jag 😉

I hans värld är hockey världens roligaste, bästa sport.

Anton 2 år

Nej jag tror inte han kommer att ändra sig, jag får nog lära mig att det smäller och hallarna ÄR kalla 😛


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Valbomaskot