Täckkjol

måndag morgon -12 grader

Nathalie tipsade mig om att det finns täckkjolar 😮 hade aldrig hört talas om det. Vilken fantastiskt bra, smart idé! Ja menar det är inte direkt så man drar på sig ett par täckbrallor om man ska kjol/klänning och dra till jobbet.

Idag var det kallt, kallt, kallt och nu ska här inhandlas en täckkjol. Efter lite googlande har jag kommit fram till att det i princip bara finns ett märke som säljs på många sportaffärer. Märket heter SKHOOP

Stadium har denna i lager

Inte billig – 899 kr – men man slipper frysa 

4 reaktioner på ”Täckkjol”

  1. Det finns en som heter Dobsom också – som är billigare. Hittade den på http://www.outnet.se.. Kan ju vara ett bra tips! 🙂 Lycka till med inköpet – om den här kylan fortsätter kan det bli väl investerade pengar!

  2. Vem har på sig kjol när det är 20 minus ute, jag bara undrar söta Ewis?? Har man kjol lär man frysa oavsett täckkjol eller inte. Satsa på riktigta täckbrallor iställer. Ser mkt coolare ut. Då kan du t o m komma till bruket och kolla på bandy. 😉 Ha kjol och frys när du ska vara snygg till och från bilen och festen. För 899 spänn kan man ha mkt roligare.
    PUss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *