Shoppat

På eftermiddagen gick jag på Skatteverkets arbetsgivardag i Skattehuset. Bra med information men ärligt talat, vad är det för politikernötter vi har som kommer med alla dessa idéer? Det är huvudregel, undantag, bedömning, värdering om och men. Ta bara det här med arbetsgivaravgifter, det finns 3 olika % satser beroende på den anställdes ålder. Varför ska man göra det enkelt? Nä, men vi krånglar till det så mycket som vi bara kan 😕 Vore väl bra mycket bättre och enklare att sänka den för ALLA. Men, men, inte jag som bestämmer…..

Jag hann i alla fall springa in på Stadium och kolla in täckkjolen och jo, den var snygg men jag hastade vidare in på Intersport där dom hade Dobsom´s täckkjol men tyvärr bara små storlekar. Pratade med Git som sa att Klädpiraten säkert har. Hmm, tänkte jag som tycker att Klädpiraten är jäkligt B. Jag smög i alla fall ner dit och mycket riktigt hade dom 2 sorter varav jag köpte den ena för 300 spänn. Jag knölade ner påsen i väskan och drog igen den så ingen skulle se att jag handlat där. Jag vet, jättefånigt men så är det 🙂

Den här är av märket Tuxer

Jätteful på bilden men helt OK i verkligheten. Alla jag sett in real ser faktiskt snarlika ut.

3 reaktioner på ”Shoppat”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *