Nu är det dags igen….

att göra ett ryck för att tappa ett och annat GRAM! Jag blir så trött på mig själv 🙁

Varför kan man inte bara ogilla godis och fikabröd? Tycka att det smakar pest och inte vilja ha men nej då. Vi tappar lite och sen bara smockar vi i oss och lägger på dom där grammen igen. Pust! Det är många gram + nu. Vi? Ja det är jag och mina löss.

Visst är det bra att man kommit igång med träning och den håller i sig 😮 Måste var rekord!

Nu blir det ett megaryck IGEN och på lunchen tog Ann och jag en prommis i vinterkylan. Kallt som F-N men ganska skönt ändå.

Jag ska minsann inte stoppa i mig ens en liten fnuttig pralin på flera veckor nu.

Det är inte första gången jag skriver det och förmodligen inte den sista.

Hur fungerar då den där jättebra Ab Circle Pro som man arsligt nog gick och köpte? Precis som jag visste redan när jag köpte den så står den där och dammar. Men herregud, jag är snart 40 år och har ändå inte lärt mig. Jag visste ju att jag inte skulle använda den och ändå köpte jag den.

Jag kanske ska börja använda den nu då….. Men ni fattar väl själv att vi snackar kilon och inte gram.

Pess, Pess, Pess och mycket gnäll. Nu tillhör jag väl inte kategorin som kan ställa upp i Biggest Loser men jag trivs verkligen inte med mig själv just nu.

 

3 reaktioner på ”Nu är det dags igen….”

  1. Ja du nu är det skärpning som gäller för oss. Mackan igår kväll var en superbra start:wink: .Trampcykeln som jag lånade av grannen cyklade jag på 3 gånger på samma vecka sen blev jag förkyld o sen är det sååå himla svårt att komma igång igen 🙁

  2. 😀 haha jo jag minns mycket väl när jag var hem till er o hälsade på och din super mega mojäng stod där o glänste och du minsann äntligen skulle bränna fett…. hehe jag vet inte Ewa men du och jag är såå lika, det känns bara såå rätt när man väl hittar en där mojängen som ska bränna allt detta fett (åt en) 😉
    Det kanske börjar bli dags att inse vem man är och att vi faktiskt får leva med sig själv som vi faktiskt är. Stor Kram 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *