Helvetesdag

Jag vaknade strax för nio men en fruktansvärd huvudvärk. Jag satte på kaffe och kände att det bara blev värre ju mer jag rörde mig. La mig på soffan, svettades, frös, på med filt, av med filt, illamående och fy….

Jag drack inget kaffe, åt ingenting, fick inte i mig tabletter, ulkade flera gånger och då sprängs det ännu värre men kan kännas lättare efteråt.

Kändes verligen som att jag skulle dö, huvudet bara sprängde, så här illa har det nog aldrig varit förut. På eftermiddagen kom tårarna för det gjorde SÅ ont och barnen blev alldeles förskräckta. Tur att Tex vet hur det känns så han är förstående.

Jag som skulle se Antons hockeymatch på Brynäsvallen. Såg fram emot att ta med kameran och knäppa några bra bilder. Det är inte ofta dom spelar utomhus och när dom väl gör det ska man må som ett arsel 😕

Det är väl inte undra på att jag väljer bort alkohol när jag kan må så här dåligt utan. Jag har använt bettskenan varje dag å endå blir det så här. Kort och gott en helvetesdag!

Klockan 4 piggade jag på mig skapligt och kunde faktiskt äta lite mat.

Så intressant har min lördag varit

Jag tyckte faktiskt lite synd om mig själv

1 reaktion på ”Helvetesdag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *