Godishyllan

Åkte till Köpis med 3 tonårstjejer, gick in på coop, skulle köpa matlagningsgrädde och tror ni inte att det står en människa där och bjuder på grädde smaksatt med choklad på en maräng. Jag åt ingen!!!

Jag gick demonstativt förbi alla godishyllor med Malins ord klingande i öronen. -Ska vi inte köpa Marabou Mamma? -Nej det ska vi INTE! Åh som jag ångrar det nu fast å andra sidan kommer jag inte att ångra det nästa gång jag kliver på den där vita, fyrkantiga grejen med siffror på 😛

Hur i hela fridens dar kunde jag kläcka ur mig ”inte en enda pralin”? Här sitter jag i soffan, tittar på idol och har precis ätit 2 hårdmackor och druckit vatten, ja det är sant men hellre hårdmacka än äckliga walnuts. Nu ska jag minsann slajda på abben 😉

3 december och redan så mycket snö

1 reaktion på ”Godishyllan”

  1. du kan ju låna min SVARTA fyrkantiga sak med siffror …inte kul den heller 🙁 jag åkte välan till Åland jag….. god mat, drinkar OCH praliner, visserligen blev det både ett pass zumba (på discot) och ett pass boxning (på dansgolvet) men tror inte det uppväger ”gottan” 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.