Start och stopp

Anton har piggat på sig. Han fick vara hemma från skolan igår trots att han var skapligt pigg. Ville inte skicka iväg honon för en dag och riskera att det skulle ta om. Han fick stå över hockeymatchen igår kväll men idag fick han vara med på innebandymatchen, som målvakt.

Det var en otroligt spännande match och dom vann till slut med 14-13 mot Strömsbro. Trots att han släppte in 13 mål så gjorde han ett helt gäng otroliga räddningar. Säsongens roligaste match att titta på 🙂

Själv fick jag sitta i sekretariatet. Som tur var satt jag med rutinerade Sussi som skötte snacket och skrev protokoll. Jag har aldrig suttit där förr men nån gång ska vara den första. Mitt jobb var att sköta klockan. Trycka på start och stopp, låter inte speciellt svårt men det ska ni veta att det var. Jag hade full sjå att hinna titta på matchen, höra när domarna blåste och trycka på knapparna. Nu är det inte så enkelt så man trycker stopp varje gång domaren blåser. Bara när det blir mål och utvisningar och om – om – om…. och sista minuten är det effektiv tid. 

Förresten inte bara start och stopp man ska hålla koll på målen oxå.

Jag missade 2 ggr, första gången ropade föräldrarna i publiken. Klockan! Klockan!

Andra gången sa domarna till *fniss*

Sånt som händer 😛

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *