Snön faller

Oj vad det snöar, helt otroligt. Vi hade mycket snö förra vintern men definitivt inte så här tidigt.

Imorse var det hockeymatch på Sportis. Förlust mot Brynäs 4-6 men det var en jämn och bra match. Kul!

Undar hur många gånger jag har varit på Sportis. Tanken brukar slå mig när jag svänger ner förbi skolan. Jag kanske ska börja räkna?!

Idag har jag rensat i datarummet. Kastat en massa gamla papper, dammat och gjort fint. Var sak har sin plats men eftersom var sak har sin plats innan det kommer på rätt plats brukar jag inte hitta det jag ska ha när jag har rensat. Varför lägger jag det inte på rätt ställe från början?

Konstigt julår i år, julafton en fredag. Urkasst för alla som jobbar. Nu har jag tack och lov förmånen att var ledig över jul ändå. Granen är klädd och varje år när den kommer fram tycker jag att den är skitful. Jag borde verkligen köpa en ny men å andra sidan, är det nån som bryr sig? Den ska bara stå där nån vecka och sen åker den upp till råttorna på vinden igen.

2 reaktioner på ”Snön faller”

  1. Ewa! Det är ju klart att granen är Ful – det är ju inte en ÄKTA julgran 😉
    Du behvöer inte hugga en själv – köp en riktig, stickig,barrande och doftande gran bara. Jag lovar att du inte blir besviken.
    Puss

  2. Håller med om att granen är SKITFUL !!!! funderar på att köpa en MINIgran till nästa jul som kan stå på ett bord 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *