Workday

Så var man verkligen tillbaka i vardagen igen, 05:55 ringde klockan, det gick bra att komma upp och det gick bra att jobba. Måste bero på att jag vet att det snart är ledigt igen 😀

Jag har haft ont i min armbåge mer än ett år och den gör bara ondare och ondare 🙁

Åkte till köpis och inhandlade ett Futuro armbågsstöd. Drog på mig det direkt när jag kom hem och fick nästan panik. Värsta blodstoppet, kändes som att armen skulle sprängas. Kollade storleken och bad Malin mäta min arm – för liten storlek. Inte undra på det gjorde skitont. Typiskt mig att inte prova på plats. Ikväll ska jag smörja på Voltaren och hoppas att armen värker lite mindre än den gjort senaste veckorna. 

Nån gång borde det väl gå över i alla fall…..

 

1 reaktion på ”Workday”

  1. Skönt att det gick bra att jobba. Trist med armbågen, hoppas det blir bättre. Har du kollat upp det på VC eller nåt?

    Ja, okej då, den är ny. Hehe. 😛 Ja, riktigt bra service fick vi. De betalade mer än 3000 i reparationskostnader också. Ibland är det bra med ny bil. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *