Slanka linjen

Igår morse gick det minsann hur bra som helst att komma ur sängen. Imorse ringde klockan och jag tyckte att jag kunde snooza en stund. Strax efter ringer Tex klocka, han dunkar till mig och jag frågar förvånat

-Vad ska du upp nu för?

Han brukar kliva upp långt efter att jag har åkt så jag fattade ingenting.

-Men klockan är halv 8!

Opps! For ur sängen i ett jehu. Gick mindre bra att få i linserna när jag knappt fått upp ögonen.

Märkligt, det kändes verkligen som om min klocka nyss hade ringt men det hade gått 1 1/2 timme 😮

——————————————————————

Malin har åkt till Storvreta på innebandycup. 2 matcher är spelade och det blev 2 vinster. Bra jobbat!

——————————————————————

Jag har tänkt på vad jag ätit hela december men nu går jag slanka linjen ordentligt. Behövs verkligen och jag hoppas resultatet kommer snabbt. Jag har en 5-kilos spärr, när jag passerar den är jag tvungen att göra nåt och då gör jag det. Där är jag alltså nu…

——————————————————————

Anton och jag har myst i soffan och tittat på Familjen Annorlunda. Han älskar programmet, jag tycker och det är kul att se och blir ganska fascinerad över vilka taikonfamiljer det finns. Men alltså, såg ni husvagnen? Det såg ut som om dom kastat in alla grejor. Inga väskor hade dom heller, nej men vi tar några plastkassar. Tålamod ska man ha…

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *