Torsdag 22:04

Jag har varit på zumba och jag kan fortfarande inte fatta att jag tycker det är så kul. Skitkul! Verkligen!

Trodde helgen skulle bli skapligt lugn men det blir sport för hela slanten, 3 olika.

Anton har hockeyträning imorgon och på söndag, hockeymatch imorgon och innebandymatch på söndag. Innebandymatchen spelas i Karlholm. Man får se många ställen när man har idrottande barn 😉 Inga världsmetropoler direkt men många ”hålor” 😛

Malin och Alex spelar fotboll hela helgen – Tidningscupen i Sandviken så vi har att göra.

För övrigt kan jag bara meddela att jag har en jättestor, öm, röd, bultande finne på näsvingen. På näsvingen, hur kan man få en finne på näsvingen??? Intressant va? Säkert jättemånga som bryr sig….. men den gör ont. Igår kväll fick jag för mig att jag skulle dränka en tuss med alsolsprit och tejpa fast på finnen så alsolen skulle suga ur den. Det var inte helt lätt att tejpa dit den. Ärligt talat hade jag tejp i halva ansiktet. Tex spelade biljard igår kväll och kom hem när jag somnat. Han trodde jag åkt på en propp och var typ 1 sek från att väcka mig och fråga vad som hänt men sen kom han på att jag nog hade en sån där konstig idé. Jag hade nämnt finnen tidigare på kvällen. 😀

Och nej, det funkade inte för den är kvar idag.

2 reaktioner på ”Torsdag 22:04”

  1. Vad roligt att du ville deltaga i min Grace Cole Moment Calm Tävling! Under fredagen kommer vinnaren att läggas upp på min blogg. Jag kommer även starta en NY underbar tävling under morgondagen där du har chans att vinna en exklusiv ring från Dyrberg/Kern värd hela 550 kronor. Missa inte att kika in hos mig under morgondagen:)!

    Kram från Johanna @ http://www.hannahsthlm.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *