Aj! och Oj!

Idag var det dags för mitt 3:e besök på rehab. Jag kan inte säga att det känns bättre i armbågen men å andra sidan brukar det inte ge effekt förrän efter 3-5 ggr.

Daniel som sjukgymnasten heter klämmer, trycker, drar och känner i armen så den ömmar redan innan han börjar med tryckvågsbehandlingen. Det gör verkligen ONT och när det gör ont är det svårt att slappna av så det blir väl en ond cirkel tänker jag. I alla fall så pinade jag igenom dom där minuterna och sen startar han maskinen och kör en gång till. Direkt efteråt känns armbågen alldeles bedövad och det värker i hela armen men nu känns det bättre.

 

Jag tycker att jag varit så duktig hela veckan – tänkt på vad jag ätit och tränat. Imorse klev jag på vågen med en stor förhoppning om att åtminstone ha minskat ett halv kilo. Nej men mig straffar väl gud för att jag inte tror på honom.

+0,2 kg

Kul!

2 reaktioner på ”Aj! och Oj!”

  1. men Ewa + 0,2 hade du glömt att kissa innan vägning 😛 du kan pendla på flera hekto hit o dit under en dag…….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.