Upptagen kvinna

Vaknade i tid imorse trots att jag somnade väldigt sent. Malin var oxå uppe i god tid så jag är övertygad om att ingen klocka ringde igår.

Datorn är fixad, Jippi! Jag fick hjälp av Jimmy, Tack så mycket för det 🙂

Känns som om det var evigheter sen jag träffade Git. Hon är en upptagen kvinna och dissar mig totalt nu 😛 Imorgon hoppas vi få till en träff så den dåliga trenden bryts.

Tvättstugan har fått sig ett besök idag, stryka, stryka, stryka. Det är egentligen inte bra för min armbåge men vad ska man göra då? Jag gör i alla fall min träningsövningar med hantel och stretchar varje dag. Vi får se vad som sägs på fredag.

För övrigt är det en pess-tisdag!

2 reaktioner på ”Upptagen kvinna”

  1. Ja o det gick ju bra……NOT 😕 varför har jag inga lediga kvällar nu för tiden??? tur vi har bokat zumba ikväll då iaf !!!! men då har vi ju så brottom hem o duscha efteråt så blir inte mycket prat då heller 😮 nä nu måste detta brytas…..

  2. Gör som jag – stryk NÄR du ska ha kläderna. Eller låt gubben stryka. Förresten är väl Malin stor nog att stryka. Ett sätt att dryga ut veckopengen.
    kramis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *