Recension Cliniderm

Jag är ju Buzzador och har testat Cliniderms produkter i några veckor.

ULTRA SOFT CLEASING MILK, en lätt rengöringsmjölk som avlägsnar smuts & make-up, samtidigt som den bevarara huden mjuk & len. Passar normal till torr hud. Rek.pris: 99 kr

Jag har inte torr hud och tyckte den här rengöringen var lite för ”mjölkig” och det kändes inte som att den rengjorde ordentligt. Inte i min smak, tyvärr.

– ACTIVE PTORECTION DAY CREAM, dagkräm med antioxidanter som ett aktivt skydd mot skadliga fria radikale. Förbättrar hudens fuktbarriär för att lättare stå emot yttre påfrestningar. Lämnar huden mjuk & len & med ny spänst. Passar normal hud.
Rek.pris: 229 kr

Den här känns skön att smörja med.

– AGE DELAY SERUM, dubbelverkande formula som ger omedelbar jämnare & slätare hy, samt ökad spänst & elasticitet över tiden. Serumet stärker hudbarriärerna & motverkar ålderstecknen. För optimal effekt använd dagligen under dag- & nattkrämen.
Passar Normal till torrhud. Rek.pris: 249 kr

Med tanke på att man snart är 40 bör man nog göra allt för att ”bevara” huden. Man har ju alltid hört att det är bra att återfukta m.m för att förebygga. Jag tror egentligen inte på att det  motverkar ålderstecken och jag har bara använt denna några gånger för jag tycker den är alldeles för fet och ansiktet känns flottigt. 

Alla krämer kan inte passa alla och den här serien passade tyvärr inte mig. Jag skickar mina flaskor vidare till en vän och hoppas min vän (vem det nu blir) gillar dom bättre än jag gör 🙂

2 reaktioner på ”Recension Cliniderm”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *